ChargePoint utnämns till europeisk marknadsledare inom elfordonsladdning
Hem ENERGI ChargePoint utnämns till europeisk marknadsledare inom elfordonsladdning

ChargePoint utnämns till europeisk marknadsledare inom elfordonsladdning

Publicerat av: Redaktionen

ChargePoint Holdings, har idag tilldelats den prestigefyllda utmärkelsen Best Practises Market Leadership Award på den europeiska marknaden för elfordonsladdning, av det ledande analysföretaget Frost & Sullivan.

 Utmärkelsen, som tillkännagavs i en färsk Frost & Sullivan-rapport, är ett erkännande att ChargePoint har uppnått den största marknadsandelen som ett resultat av enastående prestanda, produkter och tjänster.

I bedömningsprocessen utvärderade Frost & Sullivans analytiker sammanlagt 18 ledande laddningsoperatörer i Europa inom kriterier som t ex tillväxtstrategi, teknologianvändning, produktkvalitet, värde, implementering och kundupplevelser genom elektrifieringsprocessen.

ChargePoint utnämns till europeisk marknadsledare inom elfordonsladdning

Pasquale Romano

Rapporten uppmärksammar att ChargePoint, det första globala börsnoterade elbilsladdningsföretaget, erbjuder en robust portfölj av hårdvara, mjukvara och supporttjänster för kommersiella, vagnparksbaserade och privat segmenten. Detta har lett till ett laddnätverk med över 163 000 laddplatser globalt, varav 45 000 i Europa, med ytterligare 290 000 laddningsplatser tillgängliga genom roamingavtal i dess nätverk.Enligt Frost & Sullivans analysplattform Innovation Generator™ har ChargePoint en strategisk täckning av laddningsstationer i bostadsområden, innerstadsgator, motorvägar och offentliga platser, vilket ger högkvalitativa laddningslösningar oavsett var företag erbjuder laddning.

”Vi är hedrade över att få detta pris. Det är ett erkännande av de viktiga milstolpar som ChargePoint har nått under det senaste året; milstolpar som belyser vårt engagemang för elbilsladdningen i Europa och kompletterar vår position som ledande inom elbilsladdning i Nordamerika,” säger Pasquale Romano, CEO and President of ChargePoint.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>