I Lindesberg får du mest energi för pengarna
Hem ENERGI I Lindesberg får du mest energi för pengarna

I Lindesberg får du mest energi för pengarna

Publicerat av: Redaktionen

När 2021-års Nils Holgersson-rapport presenterats kan vi ännu en gång konstatera att kommunägda Linde energi erbjuder sina kunder lägst pris för både elnät och fjärrvärme.

Detta jämfört med övriga energibolag i Örebro län.

I Lindesberg får du mest energi för pengarna

Linde energi har lägst priser i länet för både elnät och fjärrvärme enligt Nils Holgersson-rapporten. Foto: Linde energi

– Vi arbetar medvetet och med en långsiktig strategi för att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga livskvalitet till ett rimligt pris. En stor fördel för Lindesbergs kommuninvånare är att det överskott vi får stannar i och återinvesteras i kommunen, säger Jens Isemo, vd på Linde energi.

Nils Holgersson-rapporten är en jämförande studie där man tittar på en typkunds kostnader för el, fjärrvärme, avfall och vatten i samtliga Sveriges 290 kommuner.

Linde energi, och Lindesbergs kommun, placerar sig på plats 126 av landets 290 kommuner när det gäller elnätspriser och på plats 90 när det gäller fjärrvärmepriser. Det är med marginal lägst i Örebro län – i år igen.

– Som energiproducent har vi ett större ansvar än att enbart leverera el och värme till bostäder, företag och samhällsfunktioner. Det handlar om hur vi hanterar vår produktion och vilka värderingar som styr oss framåt. Vi skapar tillsammans morgondagens samhälle och vi gör det till ett värde som spänner över ett bredare perspektiv än det rent ekonomiska, framhåller Jens Isemo.

– Alla ska kunna leva, jobba och utvecklas i Bergslagen, avslutar Jens Isemo.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>